Sätt upp analysera och optimera din data med Semio

Är du redo att ta din affärs dataanalyser till nästa nivå. Då har du kommit rätt! Hos Semio hjälper vi dig att bemästra Google Analytics och förvandla rå data till meningsfulla insikter som driver din verksamhet framåt.Vi vet att Google Analytics kan vara överväldigande, särskilt för nybörjare. Därför erbjuder vi en skräddarsydd genomgång av Google Analytics som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå.Semio strävar efter att göra din resa med Google Analytics så enkel och effektiv som möjligt. Våra experter hjälper dig att sätta upp, analysera och optimera ditt Google Analytics-konto, så att du kan fokusera på att fatta datadrivna beslut som leder till framgång.Ta första steget mot att förstå din verksamhets data på ett djupare plan. Anmäl dig till våra kurser eller kontakta oss för en skräddarsydd lösning idag.Vi arbetar även i Google Tag Manager (GTM) för att spåra taggar på din webbplats för att få ytterligare data att gå på.

Maximera din webbplatsanalys med Semio

Om du inte har använt GTM tidigare, eller om du behöver hjälp med att förbättra användningen av GTM, kan vi hjälpa dig att komma igång med det. Det finns många fördelar med att använda GTM men den största är att du kan få en mer avancerar spårning som du kan använda till remarketing, omvandlingsspårning eller andra kundinsikter som kan hjälpa dig att komma närmare dina mål.Att installera och köra Google Analytics för din webbplats kan vara svårt men vi har kompetens som hjälper dig att skapa och optimera ditt konto. När vi börjar konfigurera ett konto behöver vi först förstå dina webbplatsmål, exempelvis läst innehåll, försäljning eller inskickade formulär. Med bakgrundsinformationen på plats kan vi sedan övergå till att skapa ett användbart och ett fullt fungerande Google Analytics-konto. Vårt arbete är klart först när du har ett konto som mäter korrekt och som du själv enkelt kan hantera.Använder du redan Analytics ser vi till att du har korrekta inställningar för din spårning för att få ut maximalt av dina digitala kampanjer.Vi är en lite annorlunda Google Ads-byrå som betonar trygghet och personliga relationer under arbetet. Därför ser vi trygghet som en av de viktigaste beståndsdelarna i vår verksamhet.

Öka din lönsamhet med Semio

Lika viktigt är din lönsamhet, den är alltid vårt huvudmål. Semio är med dig hela vägen, från det första mötet, fortlöpande under processen och gärna på sikt. Med lång erfarenhet och ständigt uppdaterad kompetens jobbar vi med det vi gillar bäst: att öka din lönsamhet med relevant synlighet i dina digitala kampanjer.Semio föddes ur en önskan om förändring. Efter flera år som anställda började vi längta efter något annorlunda. Något mer personligt och genuint. Därför startade vi semio. Här har vi byggt upp en miljö av norrländskt lugn, noggrannhet och framför allt trygghet.Att välja rätt Google Ads-byrå är viktigt. Det handlar om dina affärer, din satsning och din lönsamhet. Innan du bestämmer dig är det bra att kontakta olika leverantörer och jämföra kostnader, arbetssätt och villkor.Ett samarbete med oss börjar alltid med ett första möte, ansikte mot ansikte, digitalt eller telefon. Vi lär känna dig och ditt företag när vi lyssnar till dina tankar, behov och önskemål. Vi upplever att det är det bästa sättet att bygga en relation och skapa engagemang från båda sidor. Faktum är att vi får de flesta kunder genom rekommendationer. Bättre betyg än så går inte att få. Det är vi stolta över. Vi är inflyttade norrlänningar som bor och verkar i både Stockholm och Umeå. Vi vill helt enkelt finnas där vi har våra hjärtan, hemma i storstan och hemma i Norrlan.

Leave a Comment